Jebkura lieta ir risināma.

Aktuāli

18. augusts
Piezvanīt juristam
67 505 970
Grozījumi LR Imigrācijas likumā
2018.gada 1.janvārī stājās spēkā grozījumi Imigrācijas likumā, kuri paredz izņēmumu atcelšanu dažām ārzemnieku kategorijām, kuriem nebija jāmaksā valsts nodeva pirmo reizi, atkārtoti pieprasot termiņuzturēšanās atļauju.
Jaunās izmaiņas LR Imigrācijas likumā
2017.gada 2.martā stājās spēkā grozījumi LR Imigrācijas likumā (turpmāk - Likums), saskaņā ar kuriem radās vairāki jauni iemesli, lai saņemtu termiņuzturēšanās atļauju Latvijā (turpmāk - TUA), kā arī nopietni tika mainīti nosacījumi, lai saņemtu TUA, pamatojoties uz ārvalsts komersanta pārstāvniecības reģistrāciju.
Член Торгово-промышленной палаты Латвии Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras biedrs Member of the Latvian Chamber of Commerce and Industry

Īsi par mums

Juridiskais birojs "INLAT PLUS" no sava izveidošanās brīža 1996.gadā ir viena no visaktīvākajām un pazīstamākajām kompānijām, kas darbojas Latvijas Republikas juridisko pakalpojumu tirgū. Kompānijas sniegto juridisko pakalpojumu apjomi un veidi atbilst klientu (juridisko un fizisko personu) visizmeklētākajām prasībām.

Kontaktinformācija

Biroja adrese:
E-pasts:
Brīvības 40-15, LV-1050, Rīga, Latvija ip@inlatplus.lv
Tālr.:
Fakss:
(+371) 67505970
(+371) 26403577
(+371) 67505978

Uzturēšanas atļaujas Lielbritānijā

Juridiskais birojs INLAT PLUS piedāvā Jums un Jūsu ģimenei augsti kvalificēto palīdzību Lielbritānijas uzturēšanas atļauju saņemšanas jautājumos.
Piedāvājam jūsu uzmanībai divus vīzu veidus (vīza Investoram un vīza Uzņēmējam) turīgajām fiziskajām personām, kas ļauj pretendēt uz pastāvīgo uzturēšanos Lielbritānijā (un turpmāk arī – pilsonību).
Vīza Investoram – tas ir vienkāršākais un taisnākais ceļš turīgajām fiziskajām personām Lielbritānijas iebraukšanas atļaujas saņemšanai. Bet ja Jūs vēlāties organizēt vai iegādāties biznesu Lielbritānijā, tad var nokārtot vīzu Uzņēmējam. Šī metode pieprasa mazāk investīciju, bet Jums būs jāieņem direktora amats aktīvajā, Lielbritānijā reģistrētajā kompānijā.
 
Vīza Investoram
Lai saņemtu šo vīzu, Jums jāpierada, ka Jūsu bankas kontā ir naudas līdzekļi vismaz 1 mln. GBP apmērā. Līdzekļi var būt uzglabāti vai nu uz investora, vai nu uz viņa laulāta vārda. Naudas līdzekļiem nav obligāti jāatrodas Lielbritānijas teritorijā tajā brīdī, kad Jūs griežaties pēc vīzas. Vai arī Jums būtu jāpierāda, ka Jūsu rīcībā ir personiskie aktīvi, kas pārsniedz 2 mln. GBP, un Lielbritānijā reģistrētā banka piešķīra Jums aizdevumu vismaz 1 mln. GBP apmērā. Nauda jāiegulda Lielbritānijā. Investīciju līmenis atkarīgs no tā, cik ātri Jūs vēlaties saņemt Lielbritānijas pastāvīgo uzturēšanas atļauju. Pastāvīga uzturēšanas atļauja nozīme, ka Jūsu vīzām nebūs laika ierobežojuma.

Ja Investors iegulda:
  • 1 mln.GBP , tad viņš, viņa laulātā un viņu nepilngadīgie bērni var pretendēt uz pastāvīgu uzturēšanas atļauju pēc 5 gadiem.
  • 5 mln.GBP, tad viņš, viņa laulātā un viņu nepilngadīgie bērni var pretendēt uz pastāvīgu uzturēšanas atļauju pēc 3 gadiem.
  • 10 mln.GBP, tad viņš, viņa laulātā un viņu nepilngadīgie bērni var pretendēt uz pastāvīgu uzturēšanas atļauju pēc 2 gadiem.
75% no šiem līdzekļiem jāiegulda Lielbritānijā nodibinātajās kompānijās vai Lielbritānijas valsts obligācijās, bet atlikušie 25% jāiegulda neieķīlātā īpašumā, mākslas darbos vai jāiemaksā depozītā.

Pēc 5-6 dzīvošanas gadiem atkarībā no Jūsu investīcijas Jūs varat pretendēt uz Lielbritānijas pilsonību.

Vīza Uzņēmējiem
Lai saņemtu šo vīzu, Jums jāpierada, ka Jūsu rīcībā ir naudas līdzekļi 200 000 GBP apmērā, kurus var pārvest uz Lielbritāniju, vai nu Jums ir pieejami līdzekļi 50 000 GBP apmērā, kurus piešķir britu investīciju kompānija. Šī nauda ir jāiegulda biznesā Lielbritānijā (piemērām, nelielas boutique –viesnīcas iegāde).
 
Dzīvojamo telpu pirkšana, nekustāma īpašuma attīstības vai pārvaldīšanas biznesa iegāde netiek uzskatītas par ieguldījumu šīs vīzas izpratnē. Šo vīzu var saņemt vienlaicīgi ar citu personu (biznesa partneri), izmantojot tos pašus naudas līdzekļus. Līdzekļiem jābūt pieejamiem abiem partneriem.
 
Šī vīza ļauj pretendēt uz pastāvīgu uzturēšanos – Jūs varat saņemt pilsonību pēc 5 vai 6 dzīvošanas gadiem Lielbritānijā.

Mūsu juridiskais birojs ciešu sadarbojas ar pieredzējušiem britu juristiem, kuri specializējas imigrācijas jautājumos, un nepieciešamības gadījumā dos profesionālo padomu. Mēs nodrošināsim Jums pilnīgu juridisku un konsultatīvu atbalstu visa imigrēšanas procesa gaitā.